Tilmeld dig her

Tilmeldingen til Planner Days 2018 er lukket

Vi har fået masser af tilmelding og ansøgninger om deltagelse til Planner Days 2018. Dejligt at se så mange kendte og nye ansøgninger i bunken.

Tilmeldingen er nu lukket for begge tilmeldingsmetoder.

1

Du kan søge om at deltage for 0 kr.

Det gør du ved at forhåndstilmelde dig og søge om at få sponsoreret dit deltagergebyr. Får du en plads til 0 kr. dækkes dit deltagergebyr nemlig af partnerne bag Planner Days.

Der er åben for ansøgning om deltagelse for 0 kr. nu via ansøgningsknappen herunder.

2

Du kan også vælge at købe helt almindelig adgang til konferencen.

Det koster 4.900 kr. ekskl. moms. Så slipper du for at vente på, at din ansøgning bliver gennemgået, og du er sikret en plads på Planner Days 2018 med det samme. Klik på knappen herunder, for at købe en helt almindelig billet til Planner Days.

Forhåndstilmelding

Selvom det endelige program til Planner Days endnu ikke ligger fast, kan du allerede nu forhåndstilmelde dig til konferencen.

Forhåndstilmeld dig her

Planner Days bliver afholdt fra tirsdag d. 21. maj 2019​ kl. 09:00 ​til onsdag​ d. 22. maj 2019 kl. 16:00.

Du kan købe helt almindelig adgang til konferencen. Det koster 4.900 kr. ekskl. moms. Så er du sikret en plads på Planner Days 2019.

Du kan også søge om at få sponsoreret dit deltagergebyr. Det betyder, du kan komme med for 0 kr. Her dækkes dit deltagergebyr nemlig af partnerne bag Planner Days.

Deadline for tilmelding
Der er et begrænset antal pladser på Planner Days, uanset om du køber almindelig adgang eller søger om at få sponsoreret dit deltagergebyr. Selvom der ikke er en endelig deadline for tilmelding, vil tilmeldingen blive lukket, når vi har nået, det ønskede antal deltagere.

De første ansøgninger om at deltage på Planner Days for 0 kr. vil blive behandlet 1. marts 2019. Så hvis du vil være sikker på at komme i betragtning, skal du søge inden denne dato.

 

 

Dage
:
Timer
:
Minutter
:
Sekunder

De første ansøgninger om at deltage på Planner Days for 0 kr. vil blive behandlet 1. april 2018. Så hvis du vil være sikker på at komme i betragtning, skal du søge inden denne dato.

Kom med på beatet!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, for at modtage tilbud, invitationer og andet information.

Spørgsmål?

Marlene H. Sylvester-Hvid
Danske Konferencecentre
marlene@dkbs.dk
26771832

For samarbejdespartnere