Lars Hajslund

Strategisk idegenerator og foredragsholder

Lars Hajslund er en af de mest benyttede danske foredragsholdere i international sammenhæng. Med keynotes, lederseminarer og workshops i mere end 116 lande og 44 stater i USA, har Lars en bred erfaring med virksomheder og organisationer i alle størrelser og mennesker af alle rang.

Lars har en bred erfaring med implementering af nye strategier, positive forandringer og gode vaner og har arbejdet med 100 vis af organisationer omkring deres mål. Lars Hajslund har blandt andet udviklet Meetovation uddannelserne. Han elsker møder og de fleste vil nok mene, at han bidrager med nye tilgange til møder  – herunder også til Planner Days. 

Til daglig er Lars Chief Strategic Officer og co-founder i CLICK Institute, og involveret i Hybridmøder.dk, en del af CLICK Institute, der overordnet hjælper mennesker med at “klikke” – og skabe gode forbindelser. Med udgangspunkt i mange års erfaringer med fysisk mødedesign og online mødedesign hjælper Hybridmøder.dk med at give alle mødedeltagere den fedeste oplevelse – live og onlive.

På Planner Day 2022 kan du både opleve Lars som konferencier, i workshoppen ’ Hybridmøder’ og i sessionen “Flyt dine egne grænser”. 

Få det hele med...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, for at modtage nyheder, tilbud, invitationer og andet information.

Spørgsmål?

Marlene H. Sylvester-Hvid
Danske Konferencecentre
marlene@dkbs.dk
26771832

For samarbejdspartnere