Program

Planner Days

Foto: Frank Kristensen

Årets tema

Sønderborg er en by, der forstår at flytte grænser. Og netop det at flytte grænser, skal vi udforske på Planner Days 2022. Programmets indhold kommer til at flytte dine grænser for, hvad man kan i en mødesammenhæng. Og måske flytte dine grænser for, hvad du selv formår?

Dag 1

4. maj

Onsdag

9:30

Registrering


10:00

Officiel velkomst12:00

Frokost på havnen

Sted: Sønderborg havnefront


13:30


Mødeværksteder

Sted: Alsion

Demystifying the Future for Meetings

International workshop by Mark Cooper

IACC has published trends research annually for 7 years, looking into the future needs for smaller conferences, meetings and training as it relates to hotel and conference venue services. IACC’s “Meeting Room of the Future” report engages industry experts and meeting planners the world over, to identify how meetings should evolve to meet the future needs of attendees. Mark Cooper will run a series of exercises that will bring together the views of our meeting organisers and venues to shape the future for our meetings environments and services.

Mark is the CEO of IACC – the International Association of Conferencecenters. IACC is a global community of passionate people and companies delivering innovative and exceptional meeting experiences.

Hybridmøder

Workshop ved Lars Hajslund

At være online deltager i et hybridmøde kan ofte være en smertelig oplevelse. Oftest føles det som at se græsset gro eller som at se en film fra din vens bryllup, hvor du ikke selv var med. Men det behøver ikke at være sådan. Det kræver blot et andet tankesæt og en anderledes tilgang til mødedesign, både live og onlive.

Lars Hajslund er co-founder og Chief Strategic Officer i CLICK Institute, og en del af Hybridmøder.dk, der overordnet hjælper mennesker med at “klikke” – skabe gode forbindelser. 

Involvér dine deltagere

Workshop ved Stine Nybo

Der findes mange ideer og metoder til at gøre møder mere involverende, kreative og udviklende for både det sociale og faglige samarbejde, men har du prøvet dem på egen krop? Og selv faciliteret en øvelse?

I vores lille lukkede Planner Days-værksted skal vi i mindre grupper afprøve energizers, icebreakers, sparringsøvelser og andre metoder, som du har til at ligge i skuffen og brænder for at få testet af. Der bliver ikke meget tid til teori – vi prioriterer, at I får afprøvet så mange øvelser som muligt og får en masse ideer med hjem. Alle deltagere på workshoppen får et lille katalog med øvelser med hjem.

Stine er projektchef i OrgaNicer, hvor hun omsætter den nyeste viden inden for mødebranchen til konkrete produkter og services. 

Grænseløse forventninger

Workshop ved Marlene H. Sylvester-Hvid

Vi er ikke altid gode nok til at sætte ord på vores forventninger til hinanden, når møder skal planlægges og afvikles. I denne workshop får I tid og rum til at lære hinanden det – mødeplanlægger og mødested imellem. 

Marlene er direktør i Danske Konferencecentre og ligger inde med et CV, der vidner om stor erfaring og gennemslagskraft i medie- og IT-branchen – og ikke mindst masser af viden om mødebranchen.

16.00

Flyt dine egne grænser

Session ved Lars Hajslund

Meget kan vi tale om, men handling skaber forvandling. Vi afslutter dagens program med en helt anderledes personlig øvelser, der giver opskriften på, hvordan du skaber positiv forandring i dine møder, på din arbejdsplads og generelt i livet.

Lars Hajslund er co-founder og Chief Strategic Officer i CLICK Institute, og en del af Hybridmøder.dk, der overordnet hjælper mennesker med at “klikke” – skabe gode forbindelser. 


17:15

Campfire

Sådan gør vi hos os

Få en hyggelig oplevelse, når dét hotel, hvor du skal overnatte, inviterer til Campfire og en snak om, hvordan de gør en forskel for dig, som arrangerer events, og ikke mindst for dine deltagere.

Sted: Hotellet, hvor du overnatter


19:15

Middag i historiske omgivelser

Vi starter med en velkomstdrink, mens vi nyder de historiske omgivelser og den storslåede beliggenhed ved indsejlingen til Sønderborg. Herefter skal vi spise en lækker 3-retters middag. Efter en dag spækket med fagligt indhold, er det tid til en fornøjelig aften. 

Sted: Sønderborg Slot


23:00

Tak for i aften

Vi takker af og sørger for, at du bliver fragtet tilbage til det hotel, hvor du skal sove. For de der har lyst, vil der være after-party på hotellet.


Dag 2

5. maj

Torsdag

07:30-08:30

Morgenmad på dit hotel


08:45

Velkomst

Ved Lars Hajslund


12:00

Frokost

Sted: Alsik


14:00

Smagsprøver fra et Sønderjysk Kaffebord

En sød klassiker i det sønderjyske.

Sted: Alsik


14:30

Grænsesøgende indtryk

Session ved Lars Hajslund

Et er at blive inspireret, noget at andet at komme hjem og gøre noget andet. Du tager fra Planner Days med et klart mål for, hvornår du skal gå til grænsen og hvad du vil gøre bedre eller anderledes i dit fremtidige virke. For som den berømte danske kunstner Asger Jorn sagde: ”Hvis man ikke går til grænsen, er der ingen grund til at gå”.

Sted: Alsik


15:30 – 15.45

Tak for denne gang

Vi runder Planner Days af og samler op.

Sted: Alsik


Sønderborg med lokale partnere er vært for Planner Days 2022.


Vil du være sikker på en plads?

Få det hele med...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, for at modtage nyheder, tilbud, invitationer og andet information.

Spørgsmål?

Marlene H. Sylvester-Hvid
Danske Konferencecentre
marlene@dkbs.dk
26771832

For samarbejdespartnere