Program

Planner Days 2019

I 2019 kommer Planner Days til det smukke Sydfyn og området omkring Svendborg. Scenen er sat til en oplevelse ud over det sædvanlige, når Danmarks skarpeste hjerner indenfor mødebranchen rykker sammen til årets event for mødeplanlæggere.Vi glæder os til at se jer - det bliver SÅ godt!

Programmet for Planner Days 2019 er så småt på plads. Det bliver et nytænkende og fagligt stærkt program, der giver dig brugbar viden og inspiration i dit arbejde som mødeplanlægger. På Planner Days bliver du udfordret, inspireret og du vil opleve mødeteknikker og -metoder, som du kan bruge til dine egne arrangementer. 

Med forbehold for ændringer, kan du se detailprogrammet længere nede på siden. 

Årets tema

Vi bruger dem alle – hver dag. Sanserne er i brug i vores møder, men hvordan arbejder vi aktivt med dem? På Planner Days 2019 sætter vi alle sanser i spil under temaet ”Sanselige møder”. 

Vi stiller skarpt på hvordan sanselige oplevelser kan løfte møder til nye højder og hvordan vi aktivt kan arbejde med at lade sanserne stimulere vores deltageres energi, motivation og læring. På Planner Days viser vi hvordan du som møde- og eventplanlægger, kan give dine deltagere en anderledes og mindeværdig oplevelse. 

Dag 1

21. maj

Tirsdag

9:30

Registrering


10:00

Officiel velkomst


11.00

NÅR HISTORIER FORTÆLLER

KEYNOTE - CHILI KLAUS

Chili Klaus

FOREDRAGSHOLDER, KOMMUNIKATOR OG ENTERTAINER

Lær hvordan du får succes på de sociale medier og hvordan du skal vinkle dine historier for at komme bedst ud med budskabet. Chili Klaus har gennem sine mange år som kommunikator, opbygget en solid evne til at skabe historier der fanger – uanset om det er med chili som centrum eller som profilering af Jyske Bank.


12:00

Frokost i byen

Sted: Svendborg bymidte


13:30

Sansefestival

NÅR SANSERNE SÆTTES I SPIL

Planner Days har nogle fantastiske partnere, der forstår at sætte sanserne i spil. Gennem en spændende jagt på sanseoplevelser, får du inspiration til, hvordan du konkret kan sætte sanserne i spil på møder. Du vil her møde både syn, høre, føle, lugte, smage, tids, retnings, ordens - og alle mulige andre sanser. Få konkrete bud på aktiviteter, som du kan bruge til at løfte dine møder, og dan relationer med kollegaer gennem sanselige oplevelser. 


16:30

Fyraftensøl med mening

KAN MAN LÆRE PÅ ET VÆRTSHUS?

Svendborg er den by i Danmark med flest værtshuse pr. indbygger. Hyggelige, skumle, store og små - men alle med en historie. Få en god reflekterende samtale med kolleger fra hele landet omkring det at sætte sanserne mere i spil i møder. Sammen samler vi et helt sansekatalog til møder.18:00

Campfire

SÅDAN GØR VI HOS OS

Få en særlig oplevelse, når dét hotel, hvor du skal overnatte, inviterer til Campfire og en snak om, hvordan de gør en forskel for dig, som arrangerer events, og ikke mindst for dine deltagere. 
19:30

Middag i maritime omgivelser

Vi starter med en velkomstdrink, mens vi nyder duften af hav og lyden af bølgernes klukken mod bolværket i det stemningsfulde pakhus lige ud til det Sydfynske Øhav på Svendborg Havn. Herefter skal vi spise en lækker 3-retters middag. Det har været en dag spækket med fagligt indhold - og vi fortjener en fornøjelig aften sammen :)

Sted: Maritimt Centers Pakhus, Svendborg

 


22:00 - 00:30

Godnat og tak for i aften

Vi takker af for i aften og sørger for, at du bliver fragtet tilbage til det hotel, hvor du skal sove. 


Dag 2

22. maj

Onsdag

07:30-08:30

Morgenmad på dit hotel


09:00

Morgenshow med Marlene & Monopolet

MØD NOGLE AF DE SKARPESTE

Sted: Christiansminde, Svendborg

Marlene Horsbøl Sylvester-Hvid

DIREKTØR I DANSKE KONFERENCECENTRE

Vi stiller skarpt på dine dilemmaer, når Marlene Horsbøl Sylvester-Hvid sammen med mødeplanlæggere og et par venues, give dig svar og starter en debat omkring det, der rør sig lige nu i branchen. De har bud på svar og du har spørgsmålene/dilemmaerne.


10:00

At nå hinanden

KEYNOTE - JOAN ØRTING

Sted: Christiansminde, Svendborg

Joan Ørting

FOREDRAGSHOLDER, SEXOLOG, KOGNITIV TERAPEUT OG COACH

Vi har alle sammen vores egen måde at udtrykke os på. Både når det gælder kærlighed - og når det gælder møder. Lær hvordan du bedst taler til dine gæster og måske også til dem derhjemme. Joan Ørting er kendt for at kunne gå tæt på på en nær og en god måde – også når emnerne bliver vanskelige, 

Du vil få en klar strategi til, hvordan du får dem omkring dig til at føle sig værdsat og hvordan du bedt rammer de forskellige mennesker på én gang. En anderledes tilgang til dine mødedeltagere, kolleger og måske dem, der er helt specielle for dig.

11:15


Workshops

Sted: Christiansminde, Svendborg

Præsidenter og kreativitet

Workshop ved Henrik Røde Jensen

Henrik Røde Jensen er på fornavn med amerikanske præsidenter. Han er manden, der har bragt både Obama, Clinton og Al Gore til Danmark.

I denne workshop får du mulighed for at lære, hvordan man, selv med begrænsede midler, kan igangsætte en kreativ proces, der ender ud i noget spektakulært. Med udgangspunkt i to specifikke cases: Præsident Obama i Kolding og  Alfa Lavals Company Day, kommer du til at arbejde med, hvordan du kan lave en event, der larmer – selv med begrænsninger.

Meetovation 4.0

Workshop ved Lars Hajslund, N:O:W

Vi har længe talt om Meetovation - og der er sket meget. Vi har fået alternative lokaleindretninger og lavet masser af energizers, prøvet Walk-and-talk, og spist Brain Food. Nu er tiden inde til at tage næste skridt mod det, det hele handler om. Nemlig at sikre at mødet har den størst mulige effekt. I denne workshop vil du lære, hvordan du får designet dit møde til netop dette. 

Lars Hajslund har blandt andet udviklet Meetovation 3.0 uddannelserne for de største danske aktører og tager den nu skridtet videre.

Redskaber til involvering

Workshop ved Stine Nybo og Tina Biel, OrgaNicer

Der findes en mængde ideer og metoder til at gøre vores møder mere involverende og kreative, men har du prøvet dem på egen krop? Og selv faciliteret en øvelse?  Du får mulighed for at afprøve energizers, icebreakers, sparringsøvelser og alle de andre metoder, som du har til at ligge i skuffen og som du brænder for at få testet af.

Stine Nybo og Tina Biel fra OrgaNicer arbejder dagligt med at omsætte den nyeste viden indenfor mødebranchen til konkrete produkter og services.

Vejen til effektive møder

Workshop ved Christina Maren Nielsen og Pernille Østergaard Poulsen, Match & Catch

Ved hjælp af en kreativ og anerkendende tilgang, ser vi i denne workshop nærmere på procesværktøjet 'Match and Catch', og hvordan værktøjet kan bruges til at skabe rammerne for en effektiv dialog. Sammen med de andre workshop-deltagere, vil du lære hvordan du sikrer en effektiv dialog i møder, og på samme tid får involveret og motiveret alle i mødet.

Christina Maren Nielsen og Pernille Østergaard Poulsen fra Match and Catch har udviklet procesværktøjet og arbejder til daglig med at skabe succesfulde forandringer gennem effektiv dialog.

 


13:00

Frokost

Sted: Christiansminde, Svendborg


14:00

Sejltur


14:30

Hvor er vi på vej hen?

KEYNOTE - ANNE SKARE NIELSEN


Sted: Scala, Svendborg

Anne Skare Nielsen

FREMTIDSFORSKER, FUTURE NAVIGATOR

Vi kigger i krystalkuglen sammen med den afsluttende taler, fremtidsforsker Anne Skare Nielsen.

Du vil få inspiration til de trends, som vi som mødeplanlæggere skal forholde os til og svar på spørgsmål som: Hvad er vigtigst for fremtidens deltagere? Hvilke trends kommer til at berøre os mest? Og skal vi overhovedet mødes i fremtiden?


15:30 - 15.45

Tak for i år

Vi runder Planner Days af og samler op.

Sted: Scala, Svendborg


Eventalliancen FYN er vært for Planner Days 2019


Vil du være sikker på en plads?

Kom med på beatet!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, for at modtage tilbud, invitationer og andet information.

Spørgsmål?

Marlene H. Sylvester-Hvid
Danske Konferencecentre
marlene@dkbs.dk
26771832

For samarbejdespartnere