Lars Hajslund

Strategisk idegenerator og foredragsholder

Lars Hajslund er en af de mest benyttede danske foredragsholdere i international sammenhæng. Med keynotes, lederseminarer og workshops i mere end 116 lande og 44 stater i USA, har Lars en bred erfaring med virksomheder og organisationer i alle størrelser og mennesker af alle rang.

Lars har en bred erfaring med implementering af nye strategier, positive forandringer og gode vaner og har arbejdet med 100 vis af organisationer omkring deres mål. Han elsker møder og de fleste vil nok mene, at han bidrager med nye tilgange til møder  - herunder også til Planner Days.

På Planner Days 2019 kan du opleve Lars som konferencier - men også når han guider os igennem workshoppen 'Meetovation 4.0".

Meetovation 4.0

Vi har længe talt om Meetovation - og der er sket meget. Vi har fået alternative lokaleindretninger og lavet masser af energizers, prøvet Walk-and-talk, og spist Brain Food. Nu er tiden inde til at tage næste skridt mod det, det hele handler om: At sikre at mødet har den størst mulige effekt. I denne workshop vil du lære, hvordan du får designet dit møde til netop dette. 

Lars Hajslund har blandt andet udviklet Meetovation 3.0 uddannelserne for de største danske aktører og tager den nu skridtet videre.

 

 

Kom med på beatet!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, for at modtage tilbud, invitationer og andet information.

Spørgsmål?

Marlene H. Sylvester-Hvid
Danske Konferencecentre
marlene@dkbs.dk
26771832

For samarbejdespartnere