Speakers til Planner Days 2020

Under årets tema ‘Når møder går til grænsen’, kan du endnu en gang møde inspirerende speakers, som deler ud af deres viden og erfaringer – selvfølgelig i en mødebrancheoptik. Se listen med oplægsholdere til Planner Days 2020 her. 

Bente Dalsbæk

Forfatter, journalist og jurist

Bente Dalsbæk: Flæskesteg med Humus

Til Planner Days 2020 vil Bente Dalsbæk fortælle hvordan kulturmødet kan være en gave – og en opgave. Det gælder uanset om det handler om at arbejde eller leve sammen. For hvad gør man, når den ene part hænger i en klokkestreng, mens den anden mener, at ‘kl.’ altid har et ’cirka’ foran? Eller når den ene arbejder bedst i grupper og ’hvad tænker du?’, mens den anden hellere vil have det temmelig tydeligt og helst fra oven? Og hvad med maden? Må der komme gris på gaflen, og smager det godt med humus? Hvordan finder du ud af, hvad der er både-og hvad der er enten-eller, når kulturmødet skal lykkedes?

Som mor til en dreng med rødder i flere kulturer og religioner, og som forfatter til flere bøger og mangeårig iagttager af og foredragsholder om kulturmødet, har Bente Dalsbæk måtte stille sig selv mange spørgsmål – og gør det stadig. Hun har et frisk, humoristisk og meget lidt berøringsangst bud på, hvordan man kan navigere i det interkulturelle farvand uden at drukne.

Bente Dalsbæk er jurist, journalist, foredragsholder og forfatter, bl.a. til bøgerne ‘Med underkop – livet med min muslimske svigermor’ og ‘Med eller uden skræl – debatbog om drengeomskæring’. Kommunikationsrådgiver, bestyrelsesmedlem og tidligere vært på DR2 Nu og P1 Debat.


Mads Qwist

Konsulent og foredragsholder

Mads Qwist: Find modet til at flytte grænser

Møder er magiske, uanset hvor mange deltagere der er med. Som mødeplanlægger har du muligheden for at inspirere, udfordre, skabe perspektiv og hjælpe til handling. Men hvis du virkelig vil gøre en forskel, så kræver det også, at du finder modet til at udfordre ideer og perspektiver, flytte grænser og skabe noget nyt og uprøvet.

Mads Qwist vil give en simpel og meget effektiv forståelse for, hvordan du kan bruge dit mentale design til at fremme mod, kreativitet og gennemslagskraft – helt uden at du skal ændre dig, hæve stemmen eller spidse albuerne. Du får konkret inspiration til, hvordan du kan spille dig selv, dine kollegaer og vigtige samarbejdspartnere endnu bedre, så I sammen kan flytte grænser og skabe endnu bedre resultater.

Mads Qwist er ekspert i vores mentale design, og han hjælper både offentlige og private virksomheder over hele norden med at skabe naturlig high performance og bæredygtige resultater. Det gør han blandt andet ved at give ledere en dybere indsigt i det menneskelige potentiale, og hjælpe dem til at omsætte det til værdiskabende adfærd, konkret handling og en sund kultur.


Gitte Mikkelsen

Seniorrådgiver og programleder

Gitte Mikkelsen: Når events søger grænser

Gitte Mikkelsen er programleder for Roskilde Festivals forretningsområde RF Experience Viden, hvor hun holder oplæg, laver workshops og rådgiver ud fra alle de kompetencer og erfaringer, er der i forbindelse med at lave festival i 50 år. Hun er cand.mag i Etnologi og Visuel kultur og har, udover at være i festivalen som frivillig og nu ansat, arbejdet 12 år i konsulentbranchen.

Gitte tager os med bagom scenen i festivalens verden og sætter fokus på nogle af de mange grænselande, man til dagligt udfordrer i Roskilde Festival. Hvad kræver det, når man skal skabe Danmarks fjerde største by i en uge fuld af unge mennesker, der på én gang skal have festivalen som frirum og samtidig gerne må se festivalen som et sted, hvor man i fællesskab tager ansvar. Hvordan sætter man en dagsorden, der stiller krav til leverandører og samtidig skaber gode udviklende samarbejder. Og hvordan udvikler man ikke mindst levende møder og formidlingsformater i RF Experience til oplæg, kurser og uddannelser, hvor festivalens DNA omsættes til unik form og indhold med relevans for mange forskelligartede virksomheder og brancher. 


Vil du vide mere om årets indhold?

Få det hele med...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, for at modtage nyheder, tilbud, invitationer og andet information.

Spørgsmål?

Marlene H. Sylvester-Hvid
Danske Konferencecentre
marlene@dkbs.dk
26771832

For samarbejdespartnere