Tilmeld dig her

Tilmeldingen til Planner Days 2019

Planner Days bliver afholdt fra tirsdag d. 21. maj 2019​ kl. 09:30 ​til onsdag​ d. 22. maj 2019 kl. 16:00. Fristen for at søge om en sponsoreret plads er overskredet, men du stadig købe helt almindelig adgang til konferencen. Det koster 4.900 kr. ekskl. moms og så er du sikret en plads. Sidste frist for køb af plads er den 19. april 2019.

1

Du kan søge om at deltage for 0 kr.

Det gør du ved at forhåndstilmelde dig og søge om at få sponsoreret dit deltagergebyr. Får du en plads til 0 kr. dækkes dit deltagergebyr nemlig af partnerne bag Planner Days.

Der er åben for ansøgning om deltagelse for 0 kr. nu via ansøgningsknappen herunder.

2

Du kan også vælge at købe helt almindelig adgang til konferencen.

Det koster xxx ekskl. moms. Så slipper du for at vente på, at din ansøgning bliver gennemgået, og du er sikret en plads på Planner Days 2019 med det samme. Klik på knappen herunder, for at købe en helt almindelig billet til Planner Days.

Tilmeldingen er lukket

Vi har fået masser af tilmeldinger og ansøgninger om deltagelse til Planner Days 2019. Dejligt at se så mange kendte og nye ansøgninger i bunken.

Tilmeldingen er nu lukket for begge tilmeldingsmetoder.

 

 

 

Begrænset antal pladser 
Der er et begrænset antal pladser på Planner Days, uanset om du køber almindelig adgang eller har søgt om at få sponsoreret dit deltagergebyr.

Har du ansøgt om en sponsoreret plads til Planner Days, får du svar midt i april 2019. 

 

 

Dage
:
Timer
:
Minutter
:
Sekunder

De første ansøgninger om at deltage på Planner Days for 0 kr. vil blive behandlet 1. april 2018. Så hvis du vil være sikker på at komme i betragtning, skal du søge inden denne dato.

Kom med på beatet!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, for at modtage tilbud, invitationer og andet information.

Spørgsmål?

Marlene H. Sylvester-Hvid
Danske Konferencecentre
marlene@dkbs.dk
26771832

For samarbejdespartnere