Bliv partner

Forskellige samarbejdsmuligheder

Som udbyder af mødefaciliteter eller møderelaterede produkter og services, er der forskellige muligheder for at blive en del af Planner Days. Du kan være Værtsby-partner, hvor du er en aktiv bidragsyder til værtsbyens ansøgning. Du kan også være almindelig partner. Eller du kan være sponsor. Herunder kan du se mere om de 3 forskellige samarbejdsmuligheder.

Overvejer du at blive partner eller sponsor på næste års Planner Days?

Kontakt

Marlene H. Sylvester-Hvid
marlene@dkbs.dk
+45 26771832

Værtsby-partner

Er du partner og samtidig en del af værtsbyen, kan du læse mere om fordelene ved at være værtsby her. Her har du alle de samme muligheder som de andre partnere, men med den klare fordel, at du er på hjemmebane.

Partner

Hvis du vil være en aktiv deltager på Planner Days og have muligheden for at komme helt tæt på, skal du være partner. Her skal du nemlig selv deltage aktivt i programmet og kan netværke direkte med mødeplanlæggerne. Du skal være partner på Planner Days hvis

Du vil gerne give dine bedste kunder en fed lærings- og netværksoplevelse sammen med dig

Du vil gerne have mulighed for at se, hvordan dine kolleger i mødebranchen tænker møder og værtsskab

Du vil gerne styrke dit netværk i mødebranchen

Du er udbyder af mødefaciliteter eller møderelaterede produkter og services

Du tror på, at relationssalg er meget mere effektivt og værdiskabende end kold kanvas – for både dig og kunden

Du ønsker at lære dine kunder, mødeplanlæggerne, bedre at kende under faglige, uformelle rammer

Du er klar til at sætte 2 dage af til aktiv deltagelse på Planner Days

Du har lyst til selv at blive klogere på hvad, der rører sig i mødebranchen og forstå hvilke udfordringer, mødeplanlæggerne møder i deres hverdag

Du vil gerne styrke dit netværk i mødebranchen

Er du partner, får du naturligvis høj eksponeringsgrad i det kommunikationsmateriale, der udsendes ifm. Planner Days. Herunder linker vi til din hjemmeside direkte her fra plannerdays.dk.

Sponsor

Vil du ikke deltage aktivt i programmet, men stadig gerne være en del af Planner Days tilbuddet til landets dygtigste mødeplanlæggere, kan du blive sponsor. Fx ved at få mulighed for at præsentere dit produkt og blive synlig på plannerdays.dk. Sponsorater forhandles individuelt.

Partnerpris

Et af fordelene og kravene for at deltage som konferenceudbyder er, at disse medbringer nogle af deres bedste kunder til Planner Days. Det er en unik mulighed for at give en særlig oplevelse til nogle af sine gode kunder, samtidig med, at man selv styrker relationen til disse kunder. 

Vi tilstræber, at der under Planner Days er fire medbragte kunder for hver én partner. Målet i 2022 er 100-150 deltagere i alt på Planner Days. Deltagerantallet ønskes begrænset hertil, da den høje grad af nærhed og stærk relationsdannelse mellem deltagende udbydere og indkøbere er i fokus.

For prisliste, kontakt Marlene H. Sylvester-Hvid, marlene@dkbs.dk, 26771832

Hvis de enkelte partnere ikke opfylder kravene til antal gæster og leads, vil der blive opkrævet et ekstra markedsføringsgebyr på kr. 5.000, så Planner Days kan tiltrække deltagere på mere traditionel vis. Dette er dog ikke noget, der tilstræbes.

Det er desuden et krav, at man som partner annoncerer Planner Days i eget nyhedsbrev.

Få det hele med...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, for at modtage nyheder, tilbud, invitationer og andet information.

Spørgsmål?

Marlene H. Sylvester-Hvid
Danske Konferencecentre
marlene@dkbs.dk
26771832

For samarbejdespartnere