Skal du med?

Billetter

En billet til de to dage koster 4900,- kr. eksklusiv moms. Så er du sikret en plads til Planner Days i Odense 2023. Sidste chance for at sikre din plads er fredag den 21. april.

GRATIS E-BOG

Download inspiration til afholdelse af ‘Involverende Møder’ og bliv klogere på hvordan du interagerer med møde-deltagere.

Dage
:
Timer
:
Minutter
:
Sekunder

De første ansøgninger om at deltage på Planner Days for 0 kr. vil blive behandlet 1. april 2018. Så hvis du vil være sikker på at komme i betragtning, skal du søge inden denne dato.

Tilmeldingen til Planner Days 2019

Planner Days bliver afholdt fra tirsdag d. 21. maj 2019​ kl. 09:30 ​til onsdag​ d. 22. maj 2019 kl. 16:00. Fristen for at søge om en sponsoreret plads er overskredet, men du stadig købe helt almindelig adgang til konferencen. Det koster 4.900 kr. ekskl. moms og så er du sikret en plads. Sidste frist for køb af plads er den 19. april 2019.

1

Du kan søge om at deltage for 0 kr.

Det gør du ved at forhåndstilmelde dig og søge om at få sponsoreret dit deltagergebyr. Får du en plads til 0 kr. dækkes dit deltagergebyr nemlig af partnerne bag Planner Days.

Der er åben for ansøgning om deltagelse for 0 kr. nu via ansøgningsknappen herunder.

2

Du kan også vælge at købe helt almindelig adgang til konferencen.

Det koster 4.900 kr. ekskl. moms. Så slipper du for at vente på, at din ansøgning bliver gennemgået, og du er sikret en plads på Planner Days 2018 med det samme. Klik på knappen herunder, for at købe en helt almindelig billet til Planner Days.

Få det hele med...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, for at modtage nyheder, tilbud, invitationer og andet information.

Spørgsmål?

Marlene H. Sylvester-Hvid
Danske Konferencecentre
marlene@dkbs.dk
26771832

For samarbejdspartnere