Skip to main content

Hvem står bag

Planner Days er årets event for mødeplanlæggere med mødeaktiviteter i Jylland og på Fyn. Planner Days arrangeres hvert år som et samarbejde mellem Danske Konferencecentre, Click Institute og OrgaNicer, ligesom partnerne på Planner Days og den enkelte værtsby bidrager aktivt med både planlægningen, eksekvering og evaluering af arrangementet for at sikre højest mulig kvalitet og ROI for alle deltagere. Møder i bred forstand, fx stormøder, årsmøder, generalforsamlinger, kurser, konferencer, kongresser, messer, events, produktlanceringer, netværksmøder, osv.

Planner Days er opstået på baggrund af følgende oplevelser i mødebranchen

Med udgangspunkt i at skabe en event, der imødekom og løste ovenstående oplevelser i mødebranchen, begyndte planlægning af de allerførste Planner Days, der blev afholdt i 2016. De positive tilbagemeldinger fra både deltagere og partnere var overvældende, og en stærk tradition blev skabt. Derfor er Planner Days nu en årlig tilbagevendende begivenhed i maj/juni måned.

Sammen sikrer vi høj kvalitet

Sammen med en række af landets allerskarpeste mødearrangører og venues planlægger Danske Konferencecentre, Hybridmøder.dk og OrgaNicer den årlige konference Planner Days, ligesom de driver de tilhørende sociale medier. Ved at forene nogle af de skarpeste hjerner fra branchen, sikrer vi et arrangement af højeste kvalitet, 100% målrettet møde- og eventbranchen. Medarbejdere fra de 3 virksomheder sidder i styregruppen bag Planner Days, der ud over at designe, planlægge og sikre eksekvering af alle aktiviteter, også beslutter hvilken af de byer, som hvert år søger om at blive vært for Planner Days, der får lov at lægge by til eventen.