Hvem står bag

Planner Days er årets event for mødeplanlæggere med mødeaktiviteter i Jylland og på Fyn. Planner Days arrangeres hvert år som et samarbejde mellem N:O:W, Danske Konferencecentre og OrgaNicer, ligesom partnerne på Planner Days og den enkelte værtsby bidrager aktivt med både planlægningen, eksekvering og evaluering af arrangementet for at sikre højest mulig kvalitet og ROI for alle deltagere. Møder i bred forstand, fx stormøder, årsmøder, generalforsamlinger, kurser, konferencer, kongresser, messer, events, produktlanceringer, netværksmøder, osv.

Planner Days er opstået på baggrund af følgende oplevelser i mødebranchen

Der er for få events i Jylland og på Fyn

Det er svært at få fokus på Jylland og Fyn, når events foregår i København

Der er for mange ”osere” på de fleste events

Der er generelt for lidt tid til at danne relationer på messer

Der mangler decideret efteruddannelse med fokus på mødeplanlæggere

Vi (mødeplanlæggere) har for få muligheder for at mødes om noget fagligt

Det meste sker i København

Messer er ofte bare mere forvirrende end oplysende

Jeg vil gerne have mere tid til at fordybe mig

Med udgangspunkt i at skabe en event, der imødekom og løste ovenstående oplevelser i mødebranchen, begyndte planlægning af den allerførste Planner Days, der blev afholdt i 2016. De positive tilbagemeldinger fra både deltagere og partnere var overvældende, og en stærk tradition blev skabt. Derfor er Planner Days nu en årlig tilbagevendende begivenhed i maj/juni måned.

Sammen sikrer vi høj kvalitet

Sammen med en række af landets allerskarpeste mødearrangører og venues planlægger N:O:W, Danske Konferencecentre og OrgaNicer den årlige konference Planner Days, ligesom de driver de tilhørende sociale medier. Ved at forene nogle af de skarpeste hjerner fra branchen, sikrer vi et arrangement af højeste kvalitet, 100% målrettet møde- og eventbranchen. Medarbejdere fra de 3 virksomheder sidder i styregruppen bag Planner Days, der ud over at designe, planlægge og sikre eksekvering af alle aktiviteter, også beslutter hvilken af de byer, som hvert år søger om at blive vært for Planner Days, der får lov at lægge by til eventen.

Kom med på beatet!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, for at modtage tilbud, invitationer og andet information.

Spørgsmål?

Marlene H. Sylvester-Hvid
Danske Konferencecentre
marlene@dkbs.dk
26771832

For samarbejdespartnere