Hvad er planner days?

Planner Days er en årlig tilbagevendende 2-dages konference for landets bedste mødeplanlæggere og -rådgivere. Planner Days er centreret omkring din professionelle udvikling og hvert år byder en ny by ind til undervisning, workshops, foredrag, fest og chancen for at lære en masse spændende nye mennesker at kende.

Der er fokus på at skabe en intens, udviklende og inspirerende konference af høj kvalitet målt på ROI. Vores mål er, at alle deltagere tager fra konferencen med brugbar inspiration, konkrete værktøjer og mod på at skabe endnu bedre arrangementer. Derudover er Planner Days designet således, at dit professionelle netværk udbygges med gode, brugbare kontakter i mødebranchen.

Planner Days arrangeres i samarbejde med en række partnere. De udvælger og inviterer en række af deres bedste kunder, samarbejdspartnere m.fl., som de gerne vil give en god faglig og social oplevelse. Derudover bruger partnerne de to dage til selv at blive klogere på udviklingen i mødeindustrien og at blive endnu bedre til at sparre med mødeplanlæggere.

Der er ca. 100-150 deltagere på Planner Days hvert år. Deltagernes overordnede vurdering af Planner Days var i 2019 4,48 på en 5-trinsskala.

Partnere på Planner Days 2022

Herunder kan du se hvilke partnere og sponsorere, der støtter op om Planner Days 2022. Listen udvides løbende.


Kontakt

Marlene H. Sylvester-Hvid
marlene@dkbs.dk
26771832

Få det hele med...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, for at modtage nyheder, tilbud, invitationer og andet information.

Spørgsmål?

Marlene H. Sylvester-Hvid
Danske Konferencecentre
marlene@dkbs.dk
26771832

For samarbejdespartnere