Skip to main content

Speakers

I 2024 havde vi endnu en gang glæden af inspirerende speakers, som deler ud af deres viden og erfaringer – selvfølgelig i en mødebrancheoptik. Se listen med keynote speakers og workshopholdere her. 

Sisse Fisker

Keynote  – Sisse Fisker

Tag ansvar for dit liv – du har kun ét

Vi har kun et liv, og der er kun én til at tage ansvar for, hvordan vi får det bedste ud af det.Det er filosofien i Sisse Fiskers spændende liv, hvor hun igen er hoppet ud på dybt vand og insisterer på at følge sine drømme og fokusere på at få et sundt og langt liv.
Sisse Fisker har gennem mange år følt sig privilegeret i sit arbejde og privatliv. Hun elsker livet og har altid været en meget aktiv person. Med ét blev hun tvunget til at ændre sin livsførelse på grund af en invaliderende rygsygdom, som krævede lange sygemeldinger og operation. I den periode fik hun ideen til at stifte SMILfonden, som skulle skabe glæde for alvorligt syge børn. En organisation som i dag støtter mere end 20.000 børn årligt. 
Sisse er forfatter til bogen Livets Opskrift, som er baseret på rejser ud til verdens fem Blue Zones – de steder på kloden, hvor folk lever længst. Rejserne og de mennesker hun mødte blev en øjenåbner og fik hende til at sige sit job som tv-vært op og skifte fokus i livet. 
For nylig har Sisse Fisker fyret sig selv som direktør i SMILfonden og har nu fokus på at skabe en porteføljekarriere med bestyrelsesposter, rådgivning og tid til at gøre en forskel for andre.


Lotte

Keynote – Lotte Nystrup Lund

Hvorfor er vi så vilde med naturen – og hvad gør den ved os?

Lotte Nystrup Lund er medforfatter til flere artikler og bøger om natur og biodiversitet, og har desuden medvirket i landsdækkende medier et utal af gange.

Lotte har elsket udeliv og vild natur siden hun som barn drønede rundt i forladte kolonihaver på parcelhusvejen i Holme, den århusianske forstad, hvor hun voksede op.  

Siden har hun brugt to årtier på at blive klogere på hvad naturen egentlig er for en størrelse og hvad den gør ved os.

Lotte er indehaver af virksomheden futurista.dk, og har leder +200 udviklingsprojekter om social og miljømæssig bæredygtighed. 

Lotte har en dyb viden om hvad ‘den der natur’, gør ved os og hun formidler lige nemt til folk i et telt på Folkemødet som fra scenen i Christiansborgs festsal. Lotte fungerer som inspirator og rådgiver for organisationer der vil rykke på temaet biodiversitet og natur. 

Hun arbejder på tværs af brancher og lande, er uddannet cand. mag. i idéhistorie og Kultur- og Samfundsanalytik og har skrevet ph.d.-afhandling om natursyn, bio-strategi og idéer om biodiversitet. 


Lars Hajslund 

AI for ikke-nørder. AI er kommet for at blive og kommer ind i alt vi gør – også møder. Bliv inspireret til nye muligheder og bliv klogere på hvordan du bedst kan bruge det i din dagligdag. 

Lars har en bred erfaring med implementering af nye strategier, positive forandringer og gode vaner og har arbejdet med 100 vis af organisationer omkring deres mål. Lars Hajslund har blandt andet udviklet Meetovation uddannelserne. Han elsker møder og de fleste vil nok mene, at han bidrager med nye tilgange til møder  – herunder også til Planner Days. 

Til daglig er Lars Chief Strategic Officer og co-founder i CLICK Institute, og involveret i Hybridmøder.dk, en del af CLICK Institute, der overordnet hjælper mennesker med at “klikke” – og skabe gode forbindelser. Med udgangspunkt i mange års erfaringer med fysisk mødedesign og online mødedesign hjælper Hybridmøder.dk med at give alle mødedeltagere den fedeste oplevelse – live og online.


Nicoline Olesen

Partner og strategisk rådgiver indenfor ansvarlighed, bæredygtighed og Branding hos MÂRK CPH.

ESG – Environment, Social, Governance – er på alles læber. Vi bliver i stigende grad mødt af krav og forventninger fra omverdenen om at arbejde med bæredygtige indsatser, og vi skal kunne dokumentere og rapportere om, hvordan vi gør.

Men hvad betyder ESG egentlig for måden, vi holder møder og konferencer på? Hvordan skaber det relevans og værdi? På denne workshop ser vi på tendenser for, hvordan vi kan holde møder, hvor vi bruger naturen som en aktiv medspiller. Hvor vi har fokus på samtaler og relationer og går fra møderne med mere energi, end da vi kom. Vi bliver klogere på, hvilke konkrete områder man som venue kan arbejde med for at sætte både den grønne og menneskelige bæredygtighed i fokus. Og hvad du som mødebooker og -rådgiver, skal lægge vægt på, når du planlægger og vurderer, hvordan du kan skabe de bedste rammer for møder og konferencer, der taler til både hjerne og hjerte.


Isabel Morgenstern

Direktør og kvinden bag idéen ‘Outdoor 365’. 

Da hun søsatte den allerførste outdoor festival tilbage i 2015. var det med det simple ønske at dele sin egen glæde over outdoor-livets glæder med andre mennesker. Festivalen er ét stort fællesskab og alt det der sker lige nu er et spinoff af den første festival stablet på benene af en praktikant, en flok vildt engagerede frivillige og en by der bakker op. 

Isabel er en del af – hvert år – at arrangere Danmarks største outdoor festival med mere end 300 programpunkter over 2 dage. Det er for folk i alle aldre og de kan dykke ned i konferencer, foredrag, udstillinger og aktiviteter – altsammen udenfor. Hun deler ud af hendes erfaring på én af tre workshops på årets Planner Days. 


Vil du vide mere om årets indhold?