Skip to main content

Speakers

I 2023 kan du endnu en gang møde inspirerende speakers, som deler ud af deres viden og erfaringer – selvfølgelig i en mødebrancheoptik. Se listen med keynote speakers til Planner Days her. 

Keynote  – Rikke Nielsen

Sådan blev jeg en vinder

Til daglig tager Rikke Nielsen ud til foreninger, organisationer og oplysningsforbund og fortæller om sit projekt. Rikke Nielsen hjælper børn med indlæringsvanskeligheder, så de gennem håndbolden opnår en følelse af succes og vindermentalitet. Det er altafgørende for de handicappede børn, at de får en tro på dem selv, selvom de er mere udfordret end andre.

Selv har Rikke Nielsen oplevet modgang i livet, med en kræftknude i halsen, der skulle opereres væk, før hun blev rask, og et barn født med Downs syndrom. I dag kæmper Rikke fortsat videre for sig selv og for udviklingshæmmede børn i Danmark. Rikke Nielsen er uddannet sygeplejerske og har desuden skrevet bogen  “Til sidste fløjt” (2015), som er hendes meget personlige og livsbekræftende historie om kræfthelvedet og tilværelsen med et barn med Downs.

Siden hun stoppede sin karriere som professionel håndboldspiller, har Rikke Nielsen dedikeret sit liv til at hjælpe udviklingshæmmede børn. Rikke leder i dag Lykke Liga – verdens lykkeligste håndboldliga for udviklingshæmmede børn. I 2017 vandt hun prisen for årets forbillede ved DR’s Sportsgalla for sit arbejde med holdet.


Keynote – Fernando Sanchez-Arias

How to make Events CLICK + How to be a Dolphin in a Sea of Sharks

Fernando is a highly accountable people, culture, and change-executive with a solid business mindset and bias for action, Fernando combines a rigorous doctoral and executive Ivy-League education from Wharton School and the Graduate School of Education of the University of Pennsylvania with hands-on practice and experience building business alliances and developing leaders in Fortune 50 companies, oil & gas manufacturing enterprises, consulting firms, chambers of commerce, professional associations, and non-profits organizations from more than 70 countries, serving people from more than 100 nations. 

Fernando is the author of the personal and professional leadership book “Learning to be a Dolphin in a Sea of Sharks” and has been a guest contributor and columnist for digital and print newspapers and business magazines in different countries. He loves photography, running, biking, yoga, and martial arts. Husband, father of three young leaders, Fernando has lived in Venezuela, Belgium, and the US. He is fluent in English, Spanish, and Portuguese.


Keynote – Søren Dinitzen

At grine af forandringer

Gennem et 19 år langt arbejdsliv har Søren været på en række forskellige arbejdspladser. Han har arbejdet som indkøber, lærer og sekretær, foruden at han også har drevet selvstændig virksomhed, hvorefter han solgte sin del for at kunne forfølge sin passion. Fælles for alle arbejdspladser er at, hver dag har han skulle finde glæden i at gå på -og være på arbejde. Han har haft kollegaer og chefer han skulle forholde sig til, og ikke mindst en kultur at tilpasse mig.

Men hvordan kan vi gøre det godt at være på arbejde? Hvordan kan vi blive glade af at være på arbejde – specielt når vi rammer øv dagene? Ja der har Søren fundet et simpelt og alligevel overset værktøj i latteren. Prøv det, du vil blive overrasket over godt det virker.


Keynote – Anders Bjørk

Bliv bedre til at møde forandringer – både kollektivt og individuelt

Anders Bjørk er en utrolig populær foredragsholder og har holdt arrangementer for flere tusinde ledere og medarbejdere gennem årerne om arbejdsglæde og trivsel. Hans foredrag og kurser er inspirerende og praktisk funderede. 

Anders er optaget af, hvordan vi fungerer, udvikler, tilpasser og omstiller os som mennesker. Han har en humoristisk vinkel på de markante forskelligheder, ledere og medarbejdere har. Essensen er læring om og respekt for hinandens forskelligheder. 


Wenche Strømsnes 

Workshop: Få energi, når du går til møder

Wenche er stifter og leder af BetterMeetings A/S, som er en netværksorganisation der hjælper ledere til bedre mødevaner. Wenche har mere end 25 års erfaring med ledelse herunder 12 år fra direktionen i CfL som CEO. CfL er stedet, hvor Danmarks mest fremsynede ledere mødes for at udveksle erfaringer, debattere og lære.

Siden 2016 har hun udelukkende fokuseret på møder og kombineret erfaring med de forskningsresultater, der foreligger. Fokus har været at understøtte praksis, der virker. Wenche har således selv udført og samtidig rådgivet en række topledelser om strategisk ledelse og virksomhedsudvikling. En erfaring, som udgør rygraden i BetterMeetings digitale produkter.

Wenche er optaget af at være på forkant med den nyeste forskning om ledelse som gruppe-disciplin, og hun er specialist i organisationsdesign, dvs. reference-forhold, mødestruktur og ledelsesrapportering.


Mette Ploug Meineche 

Workshop: Få energi, når du går til møder

Mette er projektleder i professionelle udviklingsforløb med stor erfaring i at skabe menings -og effektfulde processer for forandring og udvikling på alle niveauer i organisationer. Hun er trænet i at tilrettelægge, gennemføre og evaluere processer, der giver professionelle udviklingsmuligheder. Hendes fokus er på det, der sker i praksis, koblet til teori og forskning, for at skabe det bedst mulige grundlag for videre kvalificering og justering i praksis. Herunder vigtigheden af at tilpasse processen til den specifikke kontekst.

Som procesfacilitator for udviklingsforløb gennem mange år har hun arbejdet tæt sammen med ledere, vejledere og praktikere. Hun brænder for faciliteringsprocesser og det relationelle i udviklingsforløb.

Mette er en stærk formidler, der har fokus på aktiv deltagelse, engagement og visuel understøttelse samt betydningen af at inddrage den enkeltes forforståelse og tilgang til de forandringsprocesser, der følger efter.


Lars Hajslund 

Dit Mødeeventyr + Møder som forvandlende fortællinger + Morningshow 2023

Lars Hajslund er en af de mest benyttede danske foredragsholdere i international sammenhæng. Med keynotes, lederseminarer og workshops i mere end 116 lande og 44 stater i USA, har Lars en bred erfaring med virksomheder og organisationer i alle størrelser og mennesker af alle rang.

Lars har en bred erfaring med implementering af nye strategier, positive forandringer og gode vaner og har arbejdet med 100 vis af organisationer omkring deres mål. Lars Hajslund har blandt andet udviklet Meetovation uddannelserne. Han elsker møder og de fleste vil nok mene, at han bidrager med nye tilgange til møder  – herunder også til Planner Days. 

Til daglig er Lars Chief Strategic Officer og co-founder i CLICK Institute, og involveret i Hybridmøder.dk, en del af CLICK Institute, der overordnet hjælper mennesker med at “klikke” – og skabe gode forbindelser. Med udgangspunkt i mange års erfaringer med fysisk mødedesign og online mødedesign hjælper Hybridmøder.dk med at give alle mødedeltagere den fedeste oplevelse – live og onlive.


Marlene H. Sylvester-Hvid

Morningshow 2023

Marlene H. Sylvester-Hvid er direktør i Danske Konferencecentre og ligger inde med et CV, der vidner om stor erfaring og gennemslagskraft i medie- og IT-branchen. Marlene har en eminent forståelse for salgsledelse og en god forretningsforståelse, der sammen med hendes personlige stil har bragt hende helt frem til beslutningstagernes bord. Og så har hun masser af viden og erfaringer inden for mødebranchen. 

På Planner Days 2023 kan du både møde Marlene, når hun sammen med Lars Hajslund går i dialog med udvalgte mødearrangører der deler ud af de erfaringer de har gjort sig, når det kommer til, at arrangere møder og events. 


Stine Nybo

Mødefølelser

Udover at være projektchef i OrgaNicer, er Stine sådan lidt en nørd. En servicenørd. For hun er vild med at være blandt glade mennesker! Derfor har hun, siden hun var 19 år gammel, arbejdet i turistbranchen. Stine har været alt fra opvasker til projektchef – gjort lokummer rene, fanget hugorme på hotelværelser, serveret schnitzler i Østrig, skrevet projektansøgninger, arrangeret messer og utallige møder.

Du kan møde Stine, når hun giver os mulighed for at dykke ned i de mange sider af et møde. Helt specifikt følelserne vi alle går igennem, hvad end vi deltager i et møde eller planlægger det.


Vil du vide mere om årets indhold?