Skip to main content

Speakers

I 2024 kan du endnu en gang møde inspirerende speakers, som deler ud af deres viden og erfaringer – selvfølgelig i en mødebrancheoptik. Se listen med keynote speakers til Planner Days her. 

Sisse Fisker

Keynote  – Sisse Fisker

Tag ansvar for dit liv – du har kun ét

Vi har kun et liv, og der er kun én til at tage ansvar for, hvordan vi får det bedste ud af det.Det er filosofien i Sisse Fiskers spændende liv, hvor hun igen er hoppet ud på dybt vand og insisterer på at følge sine drømme og fokusere på at få et sundt og langt liv.
Sisse Fisker har gennem mange år følt sig privilegeret i sit arbejde og privatliv. Hun elsker livet og har altid været en meget aktiv person. Med ét blev hun tvunget til at ændre sin livsførelse på grund af en invaliderende rygsygdom, som krævede lange sygemeldinger og operation. I den periode fik hun ideen til at stifte SMILfonden, som skulle skabe glæde for alvorligt syge børn. En organisation som i dag støtter mere end 20.000 børn årligt. 
Sisse er forfatter til bogen Livets Opskrift, som er baseret på rejser ud til verdens fem Blue Zones – de steder på kloden, hvor folk lever længst. Rejserne og de mennesker hun mødte blev en øjenåbner og fik hende til at sige sit job som tv-vært op og skifte fokus i livet. 
For nylig har Sisse Fisker fyret sig selv som direktør i SMILfonden og har nu fokus på at skabe en porteføljekarriere med bestyrelsesposter, rådgivning og tid til at gøre en forskel for andre.


Lotte

Keynote – Lotte Nystrup Lund

Hvorfor er vi så vilde med naturen – og hvad gør den ved os? 

Undersøgelser viser, at vi danskere spenderer størstedelen af vores liv bag vinduer og skærme. Men vi drømmer om at være frie i det fri: Naturen storhitter.

Hvorfor er vi blevet så vilde med naturen, og hvad er det de levende omgivelser gør ved os? Hvad er effekterne af fuglesang og høj himmel når vi mødes udenfor, og gør det en forskel, hvilken slags natur vi mødes i?


Lars Hajslund 

Lars Hajslund er en af de mest benyttede danske foredragsholdere i international sammenhæng. Med keynotes, lederseminarer og workshops i mere end 116 lande og 44 stater i USA, har Lars en bred erfaring med virksomheder og organisationer i alle størrelser og mennesker af alle rang.

Lars har en bred erfaring med implementering af nye strategier, positive forandringer og gode vaner og har arbejdet med 100 vis af organisationer omkring deres mål. Lars Hajslund har blandt andet udviklet Meetovation uddannelserne. Han elsker møder og de fleste vil nok mene, at han bidrager med nye tilgange til møder  – herunder også til Planner Days. 

Til daglig er Lars Chief Strategic Officer og co-founder i CLICK Institute, og involveret i Hybridmøder.dk, en del af CLICK Institute, der overordnet hjælper mennesker med at “klikke” – og skabe gode forbindelser. Med udgangspunkt i mange års erfaringer med fysisk mødedesign og online mødedesign hjælper Hybridmøder.dk med at give alle mødedeltagere den fedeste oplevelse – live og onlive.


Marlene H. Sylvester-Hvid

Marlene H. Sylvester-Hvid er direktør i Danske Konferencecentre og ligger inde med et CV, der vidner om stor erfaring og gennemslagskraft i medie- og IT-branchen. Marlene har en eminent forståelse for salgsledelse og en god forretningsforståelse, der sammen med hendes personlige stil har bragt hende helt frem til beslutningstagernes bord. Og så har hun masser af viden og erfaringer inden for mødebranchen. 

På Planner Days 2023 kan du både møde Marlene, når hun sammen med Lars Hajslund går i dialog med udvalgte mødearrangører der deler ud af de erfaringer de har gjort sig, når det kommer til, at arrangere møder og events. 


Stine Nybo

Udover at være projektchef i OrgaNicer, er Stine sådan lidt en nørd. En servicenørd. For hun er vild med at være blandt glade mennesker! Derfor har hun, siden hun var 19 år gammel, arbejdet i turistbranchen. Stine har været alt fra opvasker til projektchef – gjort lokummer rene, fanget hugorme på hotelværelser, serveret schnitzler i Østrig, skrevet projektansøgninger, arrangeret messer og utallige møder.

Du kan møde Stine, når hun giver os mulighed for at dykke ned i de mange sider af et møde. Helt specifikt følelserne vi alle går igennem, hvad end vi deltager i et møde eller planlægger det.


Vil du vide mere om årets indhold?